Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mentenanta web
200 lei
Brand
Digital Innovation Agency
Cod produs
mentenanta
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Administrarea website-ului, intretinerea si mentenanta lui au ca scop verificarea si actualizarea informatiilor si graficii in website, respectiv verificarea bunei sale functionari si a modului in care acesta se prezinta vizitatorilor direct (cu informatii complete si actualizate), verificarea platformei tehnice si actualizarea (componentelor) ei, securitate si backup periodic. Activitatile de administrare si intretinere website sunt foarte importante si influenteaza direct performantele sale (rezultatele de trafic - vizite, pagini, angajament vizitatori, etc) mai ales daca website-ul este asociat unui business. Un website cu continut nou, relevant, adaugat permanent va genera interes din partea vizitatorilor, poate deveni un instrument de lucru performant ajutandu-va sa convertiti vizitatorii in oportunitati si apoi in clienti noi, sa sprijiniti afacerea si sa vindeti mai mult clientilor existenti.

Un serviciu de mentenanta web, este mai mult decat necesar in momentul in care ti-ai realizat un site de prezentare sau un magazin online.

Ce se include in serviciul de administrare site?
- Suport Tehnic
- Modificari website
- Implementari noi website
- Optimizare viteza website
- Actualizari securitate
- Coduri de urmarire & Pixeli
- Analize lunare

Modul in care lucram
1. Analiza website
Mai intai de toate facem o analiza a site-ului tau si identificam modalitatile prin care il putem imbunatati. Impreuna cu tine vom stabili cateva obiective pe care le vom atinge in cel mai scurt timp posibil. Analiza pe care o facem este complexa si te va ajuta sa constientizezi plusurile si minusurile site-ului tau. In plus specialistii nostrii vor veni cu cele mai bune solutii pentru tine.
2. Optimizare si Raportare
Realizam analize zilnice si iti vom genera rapoarte lunare astfel incat sa fii la curent cu tot ce se petrece pe site-ul tau. Cu ajutorul acestor rapoarte vom putea optimiza toate campaniile pe care le desfasuram, astfel incat sa ajungem la rezultatele pe care le doresti.
3. Strategii pe termen lung
Ne preocupam de fiecare data de modul in care site-ul tau arata. Cu ajutorul nostru vei reusi sa ai parte de un site cat mai bine structurat astfel incat sa il putem promova prin cele mai bune strategii. Iti punem la dispozitie un serviciu de administrare site care sa iti ofere rezultatele pe care le doresti.
Din Gura in Gura
Alte Produse